Компания Інстал Захід

Інстал Захід

Компания
Ивано-Франковск
Зарегистрирован месяц назад Был на сайте 8 дней назад
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

О компании

Ми будівельна компанія Інстал Захід виконуємо всі види будівельних та оздоблювальних робіт під ключ . Будівництво будинків, котеджів, гаражів, складських приміщень, ангарів. Покрівельні роботи. Фундамент. Встановлення огорож. Фасадні роботи. Усі види внутрішніх та оздоблювальних робіт будинків, квартир, офісів, житлових (нежитлових) приміщень: штукатурення, шпаклювання, стяжка підлоги, кладка перегородок, укладка плитки та ін. Сантехнічні та електромонтажні роботи. Опалення, каналізація. Надаємо послуги електрика та сантехніка. Всі види земляних робіт: облагородження території, озеленення, копка траншей, фундаментів, колодязів та ін. Демонтажні роботи. Різноробочі на різні види робіт. Допомога у виборі та доставці будівельних матеріалів. Документальний супровід та технагляд.

ТОВ Інстал Захід пропонує повний спектр послуг по розробці, виготовленню та встановленню світлопрозорих конструкцій всіх типів, а також конструкцій вентильованих навісних фасадів, виробів з металу, дерева та багато іншого.
Досвід працівників компанії дозволяє реалізувати навіть найсміливіші ідеї архітекторів та дизайнерів.

Запорукою успіху компанії є багаторічна співпраця з компаніями-лідерами на ринку огороджувальних конструкцій України, такими як ТМ Вікна КОРСА , Група компаній Алютек , ТМ Рейнарс Україна , ТМ Атмосфера та іншими.

Готовность приступить к работе:
Статус не указан

Сфера деятельности

Основная
Дополнительная

Отзывы о компании

Фото работ

5
Будівництво
7
Наші роботи

Расценки

Контакты