Мастер Роман Максимчук

Роман Максимчук

Мастер
Киев
Зарегистрирован 10 месяцев назад Был на сайте 5 месяцев назад
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

О мастере

Роботи по плитці,сауни ,бані, дерев яні конструкції і каркасні будинки.

Есть отзывы
(4 отзывов)
Готовность приступить к работе:
Статус не указан

Сфера деятельности

Основная
Дополнительная

Отзывы о мастере (4)

Анна90
29.10.2023
Ужасно
Качество работы
Ужасно
Выполнение сроков
Ужасно
Отношение
Ужасно
Соответствие цен
Не понравилось:
Приїхав на обєкт як домовлялись,одразу почав укладку плитку на сходи.2 дні проробив і сказав що в нього зламалась машина,ми увійшли в його положення,та чекали коли ж Роман приїде доробляти почату роботу,але Роман так і не приїхав.Знайшовши інших людей на те щоб доробити сходи,виявилось що плитку потрібно було знімати повністю і вкладати наново.Плитка була укладена на ляпухи,під яку заходила вода,і плитка б не пережила зиму.
Общие выводы:
В результаті витрачений час,гроші,пошкоджена плитка.
Мастер Роман МаксимчукРоман Максимчук
30.10.2023
Кому ви пишите які сходи ,який Роман
Заказчик Анна90Анна90
05.11.2023
Забрехались ви Роман,пишу я саме про вас!Не обманюйте людей.Я памятаю як ви мені казали що тут всі відгуки проплачені і майстри пишуть один на одного..Так от я не майстер,а замовник,який залишив вам правдивий відгук. ЛЮДИ НЕ ВЕДІТЬСЯ.
Андрей
19.10.2023
Что понравилось:
быстро отозвался на предложение o работе
Не понравилось:
1. Обещал прийти быстро, но сначала машина сломалась потом ещё что-то, потом ещё, в конце концов появился через неделю.
2. положил плитку, получил аванс, и пропал, на телефон не отвечал, сбрасывал, через 2 дня она отклеилась.
3. но всё-таки пришёл потом, переделал, но результат можете посмотреть на видео и на фото : https://youtube.com/shorts/Tk7LKou8z68?si=6Iqzm6Z5i1TkWh57
4 . на предложение подождать 2 дня и проверить не отклеится ли плитка опять, начал грубить.
Общие выводы:
Не рекомендую
Анна
19.10.2023
Плохо
Качество работы
Ужасно
Выполнение сроков
Ужасно
Отношение
Ужасно
Соответствие цен
Что понравилось:
Оперативно відгукнувся на запит, приїхав для оцінювання робіт, наступного дня приступив до роботи
Не понравилось:
Не якісно покладена плитка- криво, з пустотами, стики між плитами різні за розміром, декілька плит побито, не якісна підрізка, яку "майстер" маскував кутами та затиркою (пішли тріщини, а сколи були замазані фугою)- це виявилося, коли ми самостійно почали відтирати залишки фуги, затирка покладена буграми, ямами, пустотами.

!!! РОЗБИВ нову душову кабіну- одне скло!!! , сказавши, що воно було браковане! Ми купили нову. Зібрав її не якісно, загубив нижній фіксатор, кабіною не можна користуватися,тече...! змішувач повісив криво, він весь бовтається. Бойлер висить криво та підключен не професійно, унітаз, пральна машина, умивальник- все встановлено не якісно та незавершено - змішувач в умивальнику не зафіксовано, при користуванні на підлозі калюжа... Вимушені все демонтувати... Стіни в санвузлі підготував до фарбування жахливо- все перероблюється..

Ми не могли оцінити зразу якість робіт- Роман застилив брудну не відмиту підлогу плівкою , відсилав фото в телеграм, писав "зробив" та висталяв рахунки за роботу - на карту дружини Клочко Наталія, бо він ніде не працює та не платить податки.
Як компенсацію за розбиту кабіну сказав, що нам зробить класне оздоблення сходів на дворі та класний навіс над вхідною групою. Результат роботи- зіпсовані ступені та тріснутий фасад будинку...
Паралельно з санвузлом займався оздобленням бесідки - її фарбуванням, кладка плитки на підлогу, проведенням електрики та обшивкою хоз. блоку. Тут нема слів, а сплошні емоції - світло не підключив, не зміг, кабель поклав 3 на 1.5 , закопавши його без захисної їзоляції, плитка покладена жахливо, в деяких мясцях побита, фуга замазана не якісно, знову таки нічого не відмив, він з цим не поспішав, щоб скрити всі недоліки, зіпсував замок на вхідних дверях в хоз. блок... можна продовжувати список і далі, але не бачу в цьому сенсу.. Брав гроші на матеріал - про витрати не звітував.

Критикував всю попередню роботу майстрів. Працював нерегулярно, дійшовши раз на тиждень по пару годин.
Общие выводы:
Не відповідальна, не профісійна, пихата, не дисциплінована людина. Розрахунок получив в повному обсязі. На дзвінки не відповідав, скидав, а потім повністю видалив всю переписку в телеграм та заблокував нас.
Однозначно не рекомендуємо!!!
Мастер Роман МаксимчукРоман Максимчук
22.10.2023
Було все гарно зроблено за дві копійки ,а як відмовився робити кучу роботи безкоштовно то зразу все погано ,навчіться з людьми працювати на вашому горе обьекті не одні погоріли
Ігор
16.10.2023
Не понравилось:
за 5 днів до початку робіт домовились про дату виконання робіт, ввечері перед запланованою датою ще раз зізвонились і все узгодили, в запланований день виконання робіт майстер випав на мороз - дзвінки скидає, переписку в телеграм видалив.
Общие выводы:
повний неадекват, категорично не рекомендую
Мастер Роман МаксимчукРоман Максимчук
16.10.2023
а ви хто взагалі такий с ким ви домовлялись і про що.....,який то дебіл точно

Фото работ

6
Будинки
12
Літні веранди
8
Ванна і санузел
13
Ванна по задуму...................

Расценки

Контакты